sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Aina ei luonaa..

Nimittäin elämä niin kuin sen on itse suunnitellut.
Olin siis ajatellut Pepin ilmoittaa heinäkuussa järjestettäviin tokokisoihin ja MH-luonnekuvaukseen. Noh, tokokoe onkin jo täynnä vaikka ilmoitusaikaa olisi vielä reilu viikko ja mh-luonnekuvaukseen saatiin 9. varasija, joten taitaa kuvaus meiltä jäädä.. Harmittaa..
Jotain hyvääkin sentään. Juhannus vietettiin hyvässä seurassa saunoen ja grillaten, sekä pihatöitä tehden. Koirat nauttivat kun saivat kolme päivää juosta miten itse tykkäsivät, ilman mitään nyörejä.
Käyttökoirista tilaamani kaninkarva dummy ja 7 metrin jälkiliina saapuivat. Dummya heti koitettiin varsinkin Pepin kanssa ja se oli innoissaan. Jännä huomata miten "riista" vaikuttaa koiraan. Tein siis kaninkarvadummylla perusnoutoa, ja eihän tuo haukku sitä haluaisi palauttaa, tappaa vaan. Kumminkin noutoliikkeen osaa, tosin kapulalla. No, mutta nyt kun on tuo pitkä liina, niin sillä pystyy ohjailemaan koiraa.
Luolatreeneihin olisi kiva päästä heinäkuun aikana vielä.
Koiratuotteelta tilaamani agilityputki saapui, nyt on otettu hyppy, putki, kepit-treeniä kaikkien koirien kera, jopa Tillikin on suostunut jotain tekemään.
Tillin juoksun pitäisi piakkoin alkaa ja tästä juoksusta on tarkoitus neiti astuttaa, joten pikku-tillejä taitaa olla luvassa. Tillihän on minulla sijoituksessa, ja pennut syntyvät ja kasvavat Tillin kasvattajan luona.
Uimassa käytiin vesihiihtorannassa ja Kallekin oikein hyppäsi uimaan, sitten nurmikolla oli kiva kuivatella isommat vesipisarat pois. Pitäisi joku aamu tai myöhäinen ilta lähteä Poriin koirien uimarannalle, aamulla tai illalla ei olisi niin paljoa muita uimareita ja mukavempi matkustaa, vaikka onkin ilmastointi.
Tänään on tiedossa kivaa, toivottavasti. Porin KV-näyttely on kovaa vauhtia menossa ja tänään russeleita kehästä pitäisi löytyä 27 kpl. Suuntaan siis niitä katsomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti