Pennut


Lyhyt- ja pitkäkarvaisen mäyräkoiran pentuja toivottavasti syntymässä heinäkuun lopulla.

Pitkään suunnittelemani yhdistelmä on toivottavasti toteutumassa kahden kuukauden kuluttua.

Halibull's Caesar "Topi"                                                            Thilia Thalian Alejandra " Riitu"

Yhdistelmästä toivon tulevan kivoja perhekoiria lemmikiksi, näyttelyyn ja käyttöpuolelle!

Topi on Suomen Muotovalio ja MEJÄstä pojalla on palkkarissa AVO 1 ja 2 palkinto. Pupun jäljet metsässä kiinnostavat myös ja vievät poikaa pitkin poikin. Uskallus ei silti riitä lähtemään kovin pitkiksi ajoiksi reissuun. Kotona Topi on rauhallinen. Tempperamenttiä löytyy ja tykkää tehdä temppuja, on motivoitavissa herkuilla ja leluilla. Omii mielellään leluja ja vahtii niitä. On haukkuherkkä äänille, asumme kerrostalossa eikä tämä ole silti ongelma. Elää sekalaumassa kahden nartun ja yhden uroksen kanssa.

Riitu on käynyt kolmessa näyttelyssä ja sieltä saldona SERTI ja VARA-CACIB. Riitu oli myös vuonna 2015 Helsinki Puppy Show:n RYP 1! Riitun kanssa on harrastettu ajoa kohtalaisella menestyksellä, kokeissa ei olla käyty. MEJÄä on tehty myös ja Riitu jäljestää kohtuu hyvin. Varsinkin tuoreet sorkan jäljet tuovat suurta haastetta työskentelyyn. MEJÄ-kokeeseen on tarkoitus mennä tulevaisuudessa. Kotona Riitu on rauhallinen. Sisällä tykkää tehdä temppuja, mutta ulkona keskittyminen tekemiseen ei aina ole 100%. Riitu osaa olla todella itsepänen välillä, eli tyypillinen mäyräkoira. Riitu elää sekalaumassa kahden uroksen ja yhden nartun kanssa.

_______________________________________________________________________________

Pennut luovutetaan rekisteröityinä, mikrosirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina,  3-4 kertaa madotettuina ja aikaisintaan 8 viikon ikäisinä.
Pentu saa mukaansa rekisteritodistuksen, hoito-ohjeen pentupaketin kera sekä ruokaa jota on kasvattajalla syönyt.
Ensimmäiset 4 viikkoa rauhoitan emälle ja pennuille, jonka jälkeen pennunostajat ja ystävät  ovat tervetulleita katsomaan ja tutustumaan pentuihin. Toivon, että pennunostaja tulisi tutustumaan pentuun hyvissä ajoin, ennen luovutusta. En myy pentua näkemättä ostajaa etukäteen.

Jackrussellinterrierin rotumääritelmä

Mäyräkoiran rotumääritelmä
_________________________________________________________________________________


Jackrussellinterrierit ovat vahvoja ja notkeita työtä tekeviä koiria, joilla on mahtava luonne. Russelin kanssa on ilo harrastaa niiden eloisan ja toimeliaan luonteen vuoksi. Rohkeasta ja pelottomasta luonteestaan huolimatta ne eivät ole agressiivisia, vaikkakin ovat aina valmiita puolustautumaan.

2 kommenttia:

 1. Uskomattoman UPEA kuva! Ihan huippu.
  Russeli kierteellä. Jack Russell with a twist. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Peppi on aika notkea neiti ja tekee näyttäviä hyppyjä =)

   Poista