sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Viikon varrelta

Mistäs sitä aloittaisi..
Tillikin pääsi töihin pitkästä aikaa kun tein sille makkarajäljen, oikohan jälki ollut joku 50 metriä pitkä. Suhteellisen hyvin meni, vähän häiritsi pikkulintuset.
Verijäljen vedin russeleille, joku reilu 150 metriä, vanhetettu 24 tuntia. Peppi tiesi heti jälkivaljaat ylleen saatuaan mitä mennään tekemään ja jäljestikin tosi hyvin jäljen päällä, kulmat rengastaen. Sorkka oli mielenkiintoinen ja tutki sitä kauan.
Kallen kanssa lähti hyvin. Tämä oli siis Kallen eka jälki. Alkumakauksesta syötiin veri, sitten jäljen päällä eka osuus, kulma hyvin, sitten alkoi puhkuminen metsään, toinen osuus jotenkin, makaus taas merkattiin ja kolmas osuus haahuillen kunnes hieman ennen kaatoa jäljen päälle ja hienosti sorkalle, jota tutki innokkaaasti ja hieman kantoikin. Oon siis tyytyväinen.
Kallen kanssa agilityä pienesti otettu ja hieman tokoilun saloihin tutustuttu, Pepin kanssa pikku treenit torstaina. Perjantaina olikin UPKn yökisat, joista kotiin tuomisina ALO 2 140,5 p. Paikallamakuusta nousi kun jäljellä ois ollu enää 30 sekunttia. Muuhun työskentelyyn oon hurjan tyytyväinen.
Tänään sunnutaina lähdettiin pentujen, Astan ja Kallen, kanssa Poriin mätsäriin. Tietty Astan rokotustodistus unohtui Kokemäelle ja neiti sitten vaan hengaili mukana ja tietty Reeta treenasi tulevia koitoksia varten. Lapsi ja koira-kilpailusta Reeta ja Kalle saavuttivat 2. palkinnon! Minä ja Kalle saatiin punainen mutta sitten ei enää sijoituttu. Nähtiin kivan näköinen sileä trikki russeli-narttu, joka oli tullut Kristiinankaupungista asti kisaamaan, ja kannatti, he voittivat punaisten pennut.
Ja sitten vielä muutama kuva http://schadachs.kuvat.fi/kuvat/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti