torstai 15. heinäkuuta 2010

Helle hellii

Lämmintä on piisannut, mä tykkään.
Koirien kanssa ei kyllä ole kauheesti muuta tehty kuin uitu. Vähän on menty agilityä, tokioiltu ei olla lainkaan ja iltaisin on naksuteltu. Mä tykkään tehdä koirien kanssa shapingia (en tiedä kirjoitinko oikein..) ja koissut tykkää myös, intoilusta ja kitinästä päätellen. Siinä touhussa laitetaan haukkujen aivot koetukselle, ja täytyy sanoa, että mulla on tosi fiksuja haukkuja.

MH-luonnekuvausta olin alkukuusta seuraamassa Punkalaitumella, tosi mielenkiintoista, ja ilmoitin Pepin lokakuun kuvaukseen Nokialle, toivottavasti päästään. Leenan kanssa ois tarkoitus kyhäillä ens syksyksi Tampereen seudulle russeleille oma kuvaus, toivottavasti onnistumme tässä.

Kokemäellä ollaan myös oltu paljon, siellä koirat saavat viettää todellista koiran elämää, puskissa nuohoamista, heinänsyöntiä, juoksemista, painimista sekä sitä rakkainta, KAIVAMISTA. Tosin me ihmiset emme tästä harrastusmuodosta ole kovin innostuneita.

24.7. olisi sitten russeleiden erkkari Kaarinassa, suuntaamme Reetan kanssa siis sinne ja sieltä sitten iltapäiväksi Viljakkalaan russelitapaamiseen, voiko sitä ihminen enää paremmin juhlapäivää viettää, EI.

Sitten loppuun vielä kesäisiä otoksia Satulinnasta ja Yyterin koirarannalta:

http://schadachs.kuvat.fi/kuvat/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti