sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Vappujuttuja

Vappu oli ja meni, meillä taas ollut jännää..

Viime keskiviikkona oltiin aamusta metsälenkillä ja illalla sit remmilenkillä keskustassa. Noh, kaikki koirat söi ruokansa hyvin ja painuivat huilimaan, sitten puoli 11 huhuilin koiria illan viimiselle pisulle ulos. Ja mitä mun sängystä löytyikään, bullterrieri? ei, vaan oli se jackrussellinterrieri, jonka kasvot olivat turvoksissa!! Eli Peppi-paran kasvot olivat ihan turvoksissa, molemmat ylähuulet, silmien alta, välistä ja päältä. Pelästyin ihan hirveästi, kävin koiran läpi enkä löytänyt mitään pistojälkiä, kun mieleeni juolahti ensimmäiseksi että käärme purrut. Sitten tarkistin kaulan ja hegityksen, joka oli ihan ok. Soitto eläinlääkärille ja keskusteltiin noin puoli tuntia ja eläinlääkäri päätyi siihen tulokseen että ehkä ampiainen pistänyt ja aiheutti tuon turvotuksen. No, siinä sitten nukuttiin koiran unta seuraava yö, kun piti valvoa Pepin hengitystä. Aamulla turvotus oli poissa ja eikä sitä sen koommin ole esiintynyt.

Torstaina sitten kävin tuhlaamassa KodinTerrassa lahjakortteja joita sain Palinilta kun vaihdoin autoa. Kaikkea kivaa uutta löytyi.

Vappu-aattona vanhempani kävivät kahvilla ja käytiin porukalla lenkillä. Iltasella lähdettiin koko koirakaartin kanssa Satalinnaan viettämään leffa-iltaa ja sitten kävi niin nolosti että nukahdin Tonyn sohvalle. Sieltä sitten heräilin lauanta-aamusti ennen seitsemää ja ulkoiltiin linnunlaulussa, konsertti oli melkoinen. Asta oli tietysti ylen onnellinen yövieraista. Muuten lauantai otettiin rauhallisesti, loikoillen ja lenkkeillen.

Tänään, sunnuntaina, russelien kanssa käytiin aamupäivällä Hosiossaaressa tokoilemassa ja Kalle pääsi koittaman puomia kokonaisuudessaan, hienosti meni eikä huimannut yhtään. Jäpä tietysti oli remmissä ja kävellen puomi suoritettiin. Pikku juoksulenkki tehtiin treenien päälle, minä kävelin ja russelit spurttaili. Tilli pääsi sitten treffaamaan Kyläsaaren kaverita, eurasier Akua ja Remua, Käytiin kivalla metsälenkillä ja juotiin kahvit, sekä höpistiin koiruuksista. Russelit pääsivät sitten vielä lenkille kun Kyläsaaresta kotiuduin ja nyt täällä makaa lauma raatoja =)


Tässä vielä kuva kortista jonka sain työkavereiltani =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti