tiistai 27. huhtikuuta 2010

Kesäloma

Mulla alkoi kesäloma, jipiii =) Nyt ei tarvitse töitä miettiä yli vuoteen, ihanaa!

Haukkujen kanssa on touhuiltu kaikenlaista.
Lauantaina muutettiin agility-esteet Ravannin maneesilta UPKn kentälle ja sain palautettua Palinille vanhan auton "hattuhyllyn".
Sunnuntaina oli match show Porissa ja Kalle pääsi treenaamaan näyttelyitä. Hienosti poitsu käyttäytyi ja esiintyi, tuomari kehui meitä hienosta liikkumisesta jotenkin näin: "hieno katsoa kun terrieri ravaa löysällä hihnalla esittäjän vierellä" Punainen nauha saatiin ja rutkasti kokemusta =) Tytöt kun olivat päivän kotosalla, pääsivät he iltapäivällä lenkille ja sen yhteydessä otettiin toko-treenit, jotka sujuivat jotenkin. Eli ei ihan vielä lähetetä ilmoittautumisia kisoihin.
Maanantaina lenkkeiltiin upeassa kelissä Hiittenharjulla. Illalla oli UPKn hallituksen kokous, jonka aiheena oli mätsäri joka pidetään UPKn kentällä 12.4. siellä on myös pieni agilityrata jota pääsee koittamaan pientä maksua vastaan. Agility-vastaavana tämä homma annettiin minulle ja Heidille. Asta, Pepin vaavi ja minun sijoitusnarttuni, pääsee tähän mätsäriin harjoittelemaan. Asta onkin saanut nyt omat "saparot", eli neidin korvat hieman lentelevät ja siksi ovat nyt teipattuna oikeaan asentoon.
Tiistai-aamusta vietinkin heti kaksi tuntia terveyskeskuksessa sokerirasituskokeessa, ei se litku nyt niin pahaa ollut mitä olin saanut ymmärtää, makeeta mutta pystyi juomaan ilman kakomista. Tehtiin päivällä remmilenkki ja Kallen kanssa treenattiin kipolle menoa, agi-siivekkeen kiertoa, keppien oikeaa aloitusväliä sekä hyppyä ilman rimaa, Peppi treenasi tokoliikkeitä, jotka sujuivat hieman paremmin, luoksetulossa pakkaa painumaan makuulle kun itse kävelen poispäin.. Tilli treenasi sivulletuloa, eteenmenoa ja kaukokäskyjä. Iltapäivällä käytiin Satalinnassa Astan ja isännän kanssa lenkillä. Asta aiheutti sydämentykytyksiä katoamistempullaan, vieläkään ei tiedetä missä kaukana neiti kävi. Satalinnasta ajettiin suoraan kennelneuvoja Minna Multasen luokse, tilasin russeleille pll-testi tikut ja näytteen otti Minna. Testitulokset pitäisi tulla jo ensiviikolla. Hienosti molemmat antoivat Minnan harjata poskiaan =)
Meillä koirat on nyt syöneet reilun kuukauden NEUta ja tuloksia näkyy. Kaikista koirista on tullut jämäkämpiä, karva on parantunut roimasti ja kakkat ovat kiinteitä ja kuivia pötköjä, eli käyttävät ravinnon hyvin hyödykseen. Niin ja kenenkään hengitys ei haise pahalle.

Että sellaista kaikkea meillä tapahtuu =)

1 kommentti:

  1. Heips. Jännä kesäloma kun kestää vuoden ;)
    On teillä kanssa sutinaa koiruuksien kanssa, jos on meilläkin. Vapun voi viettää myös pentuja luovutellen eli enää Orvokki jäljellä. Sen kanssa käytiin kyläilemässä veljen luona tänään ja siellä käytiin vähän sylistä käsin tutustumassa lehmiinkin. Orvokki on oikein reipas pakkaus - ei turhia jännitä ja pikkuhäntä vipattaa koko ajan:)
    Mukavaa vapun jatkoa teille - maanantaina nähdään :)

    VastaaPoista