maanantai 19. huhtikuuta 2010

Jotenkin tuntuu..

..että meillä tapahtuu paljon. Sunnuntaina oli viimeiset agilitytreenit maneesilla, kenttä on kuivunut niin hyvin että päästään jo ulos treenaamaan. Parin viikon tauko tulee, mutta tauot on välillä hyväksi. Samaisena sunnuntaina oli UPKn koulutuksiin ilmoittautumiset. Hyvin oli koiraväkeä paikalla ja ryhmiinkin tuli kivasti koirakoita. Jopa kaksi valveutunutta palveluskoira-ihmistä saksanpaimenkoirineen ilmoittautui agilityyn =)
Sitten tein turhan ajokierroksen Palinin kautta, kun piti palauttaa vanhan auton hattuhylly, mutta eipäs se vaan ollutkaan auki, vaikka myyjä minulle niin väitti puhelimessa kun soitin viikolla.
Työkaverini palautti pentu-aitauksen, jonka oli perjantaina hekenut lainaan. Käyttäjä Sulo oli meinannut ettei hän tälläisessä laatikossa ole. Aitauksen korkeus on joku 60 cm ja 3kk kääpiövillakoira- cairnterrieri tuli siitä helposti yli =)
Kalle oli jotenkin loukannut vasemman etujalkansa. Eilisen päivän sitä nilkutti. Kävin jalan useaan otteeseen läpi enkä löytänyt mistään arkaa paikkaa, oli kaiketi vänähtänyt leikissä. Tänään jalka ollut täysin normaali, ei linkutusta. Yöllä sitten heräsin kolmen maissa kun jalkani osui johonkin kylmään ja kosteaan, PISSAAA. Siis Kalle fiksuna poikana oli kaiketi pohtinut, että pissin sänkyyn mielummin, kuin herätän tuo ihmisen. Outoa käytöstä pojalta kun ei ole aikoihin yöllä enää pissannut, ja tämä oli eka kerta kun se tuli sänkyyn. Noh, lakanat vaihtoon keskellä yötä ja buranaa suuhun kun päätä jälleen kerran särki oikeen kunnolla. Tänään onkin ollut sairauslomapäivä kun ei se burana auttanut, vieläkin jomottelee, ei kivaa.
Iltaruuan päätteeksi kolmikko pitää yleensä (leikki)tuokion, Tilli ja Kalle vetävät narulelua ja Peppi astuu Tilliä, koomisen näköistä. Noh, kesken leikin kuului kilahdus ja kaikki pysähtyivät, kokoontuivat ympyrään katsomaan lattiaa. Kallelta oli irronnut maitohammas, toki niitä on jo lähtenyt muutama, mutta tämä oli eka joka löytyi lattialta. Täytyy se pistää Kallen tyynyn alle ja katsoa mitä se hammaskeiju tuo koiralle irronneesta hampaasta. Ihmislapset saavat vaihtokaupassa rahaa..
Hohhoijaa, neljä työpäivää jäljellä, mä en jaksa odottaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti