Esittely

Hei, olen Kirsi Haapaniemi, pienen tytön äiti Harjavallasta.

Olen aina ollut niin kutsutusti koirahullu. Lapsena jo ennen omaa koiraa, ulkoilutin naapureiden koiria, kultaistanoutajaa Fionaa ja pitkäkarvaista mäyräkoiraa Anua. Fionan kanssa jopa kävin koirakoulussa.

Oman koiran sain vuonna -91, pitkäkarvainen mäyräkoira Lotta. Lotan kanssa harrastettiin kotitokoa ja käytiin muutamissa näyttelyissä. Lotta eli hyvän ja pitkän elämän, yli 15 vuotta.

Sekarotuisen Penin kanssa sitten tutustuttiin agilityyn ja tokoon kilpailulajina. Niissä myös pärjättiin jokseenkin hyvin ja silloin taisi se kilpailukärpänen iskeä todella.

Pitkäkarvainen mäyräkoira Ossi taas pärjäsi upeasti näyttelyrintamalla ja saavutti Suomen, Ruotsin ja Viron muotovalio arvon.

Tänä päivänä kodin ovat vallanneet russelit. Ihanat, vilkkaat vipeltäjät, jotka toisena hetkenä omistavat koko maailman ison egonsa avulla ja toisena hetkenä käpertyvät herkkinä kainaloon nukkumaan. Russelit Kalle ja Pinja, mäyräkoirat Topi ja Riitu sekä setteri Elsa ovat minulle ennen kaikkea perheenjäseniä joiden kanssa harrastetaan agilityä, toko, rallytokoa, mejäilyä, kettuluolailua, vesiriistaa ja näyttelyitä.

1 kommentti: