sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Mätsärissä ja Yyterissä

Tiistaina oli Kallen agi-harkat. Treenattiin hyppy-putki yhdistelmää, pussia ja puomia. Poitsu on ihan paras, tekemisen halu on mahtava ja innostus lajiin on myös jo huomattavissa.

Keskiviikkona sain 2 viikkoa hoitoon työkaverin 11-vuotiaan pojan. Samaisena iltapäivänä suunnattiin UPKn kentälle mätsäriin Astan kanssa. Vili osallistui Astan kanssa lapsi ja koira-kilpailuun, jonka he voittivat! Minä pyörähdin Astan kera pentuluokassa, saatiin punainen nauha ja sijoituttiin punaisten 2. Hienosti pikkuneiti esiintyi, vaikka nämä olivat ekat kilpailut.

Perjantaina oli taas Pepin agi-harkat, jotka sujuivat ihan kivasti. Peppi oli kuulolla ja kontaktit otti hienosti.

Lauantaina haukuilla oli "luupäivä", kaikki saivat jyrsittäväksi halkaistut naudan putkiluut, siinä menikin mukavasti parisen tuntia, tuli itsekin samalla ulkoiltua.

Sunnuntaina lähdettiin iltapäivällä Yyteriin koirarannalle, mukana pari lasta, kaksi aikuista ja kolme russelia. Tilli jäi kotiin ku en viitsinyt sitä ottaa rannalle paahtumaan kun neiti ei suostu veteen menemään kuin pakottamalla. Peppi nyt on hullu vesipeto, uisi niin kauan kuin vain antaisi, Kalle ja Asta hieman tunnustelivat vettä ensin, ja kun totesivat sen turvalliseksi, niin voi että sitä riemua, juostiin veteen täysillä, uitiin ja sitten hiekalle juoksemaan ja taas takaisin veteen. Kamera tietenkin jäi kotiin.

Tilli pääsi kanssani yksin lenkille, kyllä näistä koirista huomaa että nauttivat kun pääsevät mun kanssa kaksin johonkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti