sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Murinaa, tuhinaa, vingahtelua

Pennut ovat alkaneet opettelemaan sanvarastoon vingahteluja, murinaa ja ihan kuin välillä kuuluisi haukun tapaista ääntelyä.

Lasse, no Lassesta voi sanoa että se poika on kerinnyt. Lasse on jäänyt äidin alle, kierähtänyt pediltä pois, ollut äidin takana eikä ole löytänyt itse takaisin, Lasse myös puhuu ruoka suussa ja on painavin. Ja tietysti Lasse myös ekana avasi silmänsä. Lasse etsii vielä omaa ihmistä/perhettä. Lauri poika osaa jo murista ja pientä haukun tapaista ollaan myös saatu kuulla. Laurilla on myös paha tapa puhua ruoka suussa. Laurille on koti tiedossa.Leevi on aika lunki tyyppi. Tämä kaveri on porukan toisiksi painavin ja osaa jo pöytätavat ja puhuu vasta syötyään. Leeville on alustavasti koti tiedossa.Liisalle sopii kaikki. Liisa on porukan ketterin ja nopein ryömijä. Hän onkin tyttö ja siro rakenteeltaan. Tänään kuulin varmaan ensimmäisen kerran, kuvatessani tätä tyttöä, vastalauseita. Liisa pitää nukkuessaan ihanaa tuhinaa, aivan kuin äitinsä. Liisallekin on koti alustavasti tiedossa.Asta voi hyvin ja maitoa riittää. Hän on hyvä ja hellä äiti. Asta on päässyt jo pienille lenkeille, 10 minsaa pystyy hyvin olemaan poissa pentujen ääreltä.

Myös Pepille ja Kallelle kuuluu hyvää. Nyt ollaan saatu nauttia lumesta ja tämä kaksikko onkin painanut hangessa pää viidentenä jalkana. Kauaan ei silti siellä pysty olemaan kun russelista tulee kolmijalkainen. Peppi on koittanut myös etutassuilla seisontaa.


3 kommenttia:

 1. Mitä tuohon nyt enää voisi lisätä. :D Lasse ja Leevi - TULKAAAAAAAA TÄNNNNNE!!!!!!!!!!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirsi, valitettavasti Leevikin on tainnut löytää oman perheen =)
   Mutta pakkaanko Lassen?

   Poista
  2. Hmmm...pahan kysymyksen heitit! Korissa kera pehmoisen fleecehuovan? :D

   Poista