keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Luolailua ja ystäviä

Eilen, tiistaina, lähdettiin aamupäivällä ajamaan kohti Hämeenkyröä, jossa meillä oli treffit Leenan ja Liisin kanssa. Siitä huolto-asemalta sitten suunnistettiin kohti Ikaalista ja kettuluolia. Liisin vanhempi koira oli hyvä, se oli ekaa kertaa luolilla ja jo hetken tuumailun jälkeen se haukkui hyvin kettua. Leenan Bluto oli myös tosi hyvä, se meni jo palanmatkaa luolassa ja hienosti haukkui pellillä kettua. Meidän Kalle, taisi enemmän keskittyä seuraamaan ihmisten liikkeitä, eikä juuri asiaa auttanut vaikka muut ihmiset siirtyivät kauemmas. Kahden viikon päästä mennään uusiksi, ja katsotaan mitä silloin tapahtuu.
Luolailun jälkeen koko poppoo siirtyi Leenan luokse kahville ja ihastelemaan Mellin 3-viikkoisia pentuja, ihania! Omega ja Hali olivat porukasta hereillä ja näyttivät meille ihmisille ihania, horjuvia pennunaskeleita sekä söpöä pikkumurinaa.
Leenan kanssa käytiin MH-luonnekuvauksen järjestely-asioita vielä läpi ja tietysti, juteltiin koirista ja käytiin lenkillä. Ja Kallesta otettiin muutama edustuskuva, laitan niitä tänne blogiin jossain vaiheessa.

Kiitos Leena mukavasta tiistaipäivästä. Oli ihana saada jutella pitkästä aikaa kasvotusten!

Peppi ja Kalle pääsevät agiliitelemään sunnuntaina AgilityLumoa hallille, kun PAHA järjestää epäviralliset kisailut.

1 kommentti:

  1. Voi hitsit, kun pääsis kans luolille... Voisin pelata kettujen kanssa vaikka Kimbleä.

    VastaaPoista