torstai 26. elokuuta 2010

Arkea

Tätäkö tää lapsiperheen elämä nyt sitten on.. Elämä pyörii lähes täysin syöttöjen ja kakkavaippojen ympärillä =) Eipä silti, olen nauttinut ja täysillä!

Haukut ovat ottaneet vauvan hyvin vastaan. Kalle suhtautuu vauvaan äijämäisen viileesti, välillä käydään kurkkaas.. Ja Peppi, Peppi haluaisi hoitaa ja hoitaa, nyt jo hieman ymmärtänyt että minä huolehdin vauvan hoidosta. Tilli on edelleen kasvattajallaan, vielä ei ole 100% varmuutta onko neidin vatsassa asukkaita. Tilli kävi Miian kanssa vauvaa katsomassa, mutta ei neitiä kauheasti kiinnostanut.

Pepin ilmoitin extempore Satakunnan piirimestaruustokoihin, edustamme UPKn joukkuetta sunnuntaina. Kalle on nyt ilmoitettu ekaan näyttelyyn, lähdemme Elisan ja Aku-eurasierin kanssa lokakuun lopulla Seinäjoelle.

Porissa olisi ensi kuussa pari mätsäriä, joissa täytyy käydä pyörähtämässä jotta saadaan treeniä.

Kallelle varailin paikkaa Agilitynlumoa-areenalta, toivottavasti päästäis kurssille, Peppi vielä taukoilee agilitystä kun varoo toista takajalkaansa välillä. Saa parantua kunnolla ennen kuin päästän sen kaahaamaan radalle. Keskityn nyt Pepin kanssa hiomaan kuntoon tokon avoimen luokan liikkeet.

Astan ekat juoksut ovat takana, juoksujen aikana neidin kroppakin koki pienen muutoksen, Asta on saanut lihaa luittensa ympärille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti