maanantai 3. tammikuuta 2011

Uusi vuosi, uudet kujeet..

Vuosi vaihtui paukkuen. Peppi siirtyi sängyn alle kuudelta, mutta illan myötä se löysi tiensä sängyn päälle ja vietti siinä jopa kovemman paukkeen ajan. Tosin silloin istui, muutoin makoili. Edistystä, koska muut vuodet se on majaillut koko paukkeen ajan sängyn alla. Kalle ja Asta eivät reakoineet juuri ollenkaan paukkeeseen, vaikka niitä ulkoilutin seitsemän maissa illalla ja muutama paukkukin kuultiin, hyvä niin.
Pepin jalka ei taida vieläkään olla kunnossa. Tänään hyppi lumihangessa ja sen jälkeen ontui takajalkaansa muutaman askeleen verran. Agility alkaa taas ja kova on miettiminen uskallanko sen kanssa koittaa. Hierojalle pitäisi mennä, mun saamattomuutta.

Ilmoitin russelit 12.1 silmä-ja polvitarkastuksiin kun Porissa on joukkotarkastus, tarkastavana lääkärinä toimii Tuomas Illukka. Jännää, toivotaan että kaikkien silmät ovat kunnossa.

Kalle ja Asta on ilmoitettu Pomarkun ryhmänäyttelyyn, joka on helmikuun alussa.

Tilli on majaillut ystäväni Tanjan luona. Peppi ei hyväksynyt Tilliä enään takaisin laumaan, joten turvallisempi sijoittaa Tilli muualle. Tillillä on mennyt mukavasti, täyttää kotikoiran viran täydellisesti.

Loppuun vielä kuva 2000-luvun versio kaunottaresta ja kulkurista =)

3 kommenttia:

 1. Hyvää tätä vuotta,sinulle ja haukuille :)
  Meillä Lady koki elämänsä kauhu hetket klo 01,00 uudenvuoden yönä kun käytiin vielä viimeisellä lenkillä,tempoili ja harasi vastaan,kotiin piti päästä,Ruu nuuski ympäriinsä,välillä varohaukkui poksahduksille:)Taro ei välittänyt asiasta mitään.Tarkoittaako se nyt sitä että Tilli ei tule takaisin?Kun Peppi ei enään hyväksy laumaansa???Se olisi surku.Onnea näyttelyyn ja kuvauksiin:)
  T:Erja ja piskit

  VastaaPoista
 2. Moikka!
  Mihinkä ihmeen Pomarkkuun olet menossa näyttelyyn...eiköhän se ole Parkano;)

  VastaaPoista
 3. Heh, niin juuri, Parkano eikä Pomarkku

  VastaaPoista