keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Silmätarkastus

Agility on alkanut, Kallen piti treenata perjantaisin meidän omassa porukassa, mutta sainkin sille paikan Teron oppiin. Siellä aloitetaan ensi maanataina. Peppi siis saa treenata Kallen paikalla. Viime perjantaina varovasti koitin agilityä Pepin kanssa, sillähän on siis se jalka välillä kipuillut, mutta nyt ei ollut tietoakaan kivuista eikä ontumista treenien jälkeen, hyvä. Sain Pepille myös hierojan ensi tiistaiksi.

Tokosta olen taas innostunut ja huomaa että tauko on tuottanut tulosta. Seuraamispaikka Pepillä on parantunut ja nyt palkkaan sen vallan taakse. Kaukokäskyt alkavat olla kunnossa, tunnistusnouto on aloitettu. Kalle tokoilee myös hyvin innolla, mutta sen kanssa nyt vaan huvikseni (vielä) harrastelen.

Lenkkeilty ollaan, paitsi vähän harmittaa kun en pääse metsäpoluille vaunujen kanssa, mutta ovat haukut silti päässeet kirmailemaan vapaanakin. Pitäisikö Harjavallan kaupungille lähettää pyyntö, että kävisivät Hiitenharjulle auraamassa vaunullisille kulkureittejä..

Tänään sitten oltiin Porissa silmätarkastuksessa. Tarkastavana lääkärinä toimi Tuomas Illukka. Kaikkien kolmen, Pepin, Kallen ja Astan silmät olivat terveet ja kaikilla nollan polvet, JES.

Lisäilin kuvia myös kuva-albumiini, käykäähän kurkkaamassa kuva-albumi

Loppuun vielä arkiston aarteita; Peppi pentu-agilityssä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti