tiistai 18. tammikuuta 2011

Minnalla on käsissä taikaa..

Käyn Pepin kanssa Minnalla hieronnassa Porissa. Tällä kertaa otin Kallen mukaan. Kalle arastelee vieraita ihmisiä ja Minnankin se haukkui ensin. Peppi on sulaa vahaa Minnan edessä ja hyvin onnellinen aina hänet nähdessään. Kalle katseli tovin Minnan ja Pepin tapaamista ja tutustui oma-ehtoisesti hierontatiloihin. Kalle makoili nätisti mun vieressä kun Peppiä hierottiin. Salaa Minna rapsutteli Kallea kaulasta ja kohta poitsu istui tiiviisti Minnnan sylissä. Hieronnan loputtua sai Kalle vielä Minnalta spesiaalirapsutukset ja nämä vetosivat poikaan niin että se istui koko kuitin kirjoitus ajan Minnan sylissä. Hieno ja upea kokemus pikkupojalle.
Tähän Kallen kokemukseen ja rohkeaan käytökseen olen todella tyytyväinen!
Pepin lihakset olivat hyvässä kunnossa eikä jumeja ollut. Löytyi myös revähdyskohta joka välillä oireilee ontumisena. Minnan kehotuksesta molemmat haukut nyt B-vitamiini kuurille ja Osteomax-K:ta annetaan kerran viikossa treenien jälkeen.
Kalle sai myös kehut upeista lihaksistaan sekä hyvin vetoavista katseistaan. Minna kysyikin miten pystyn tuota pikkukoiraa koskaan komentamaan =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti