perjantai 6. toukokuuta 2011

Peppi, Kalle ja Asta cityrusseleina

Tiistaina lähdettiin Poriin mun vanhemmille.
Ensin oli vuorossa tiistai-iltana Kallen rally-toko kurssi. Mitään ihmeellistä ei vielä tehty, ihan perus toko-asioita käytiin läpi.
Kalle suoriutui hienosti, taisi ihan tykätä pikku puuhastelusta. Haasteita meille tuottaa se, että liikkeet pitää osata myös suorittaa oikealla puolella. Kotiin viemiseksi saatiin nippu papereita jossa on kerrottu rallytokon alokasluokan tehtäväkyltit. Mielenkiintoista luettavaa.
Keskiviikkona sitten Kalle pääsi hierottavaksi. Olin jo valmiiksi ajatellut että tulee hikinen reissu, kun yritän pitää herraa aloillaan. Mutta Kalle-poika nauttikin hieronnasta niin että nukahti heti alkuvaiheessa, eikä siitä tarvinnut pitää kiinni ollenkaan. Lihaksisito oli mukavan pehmeää, eli ei ollut mitään jumeja missään.
Torstaina oli Astan vuoro käydä rokotuksilla. Aamulenkin yhteydessä siis poikettiin rokotuksilla  Porin eläinlääkäripalvelussa ja viereisessä eläinkaupassa.

Astalle ja Kallelle tämä Porin reissu oli opettava. Astan mielestä sen olisi pitänyt saada huutaa joka ihmiselle moi kovalla äänellä ja käydä hakemassa rapsutukset sekä ajaa joka ikinen lintu kauas pois.
Kalle taas olisi halunnut kertoa joka koiralle kuinka kova jätkä se on.
Peppi otti lunkisti, ihan niinkuin se olisi aina asunut isossa cityssä.

Ihana Peppi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti