perjantai 29. lokakuuta 2010

Seinäjoki KV

Kallen näyttelydebyytti ei ihan mennyt niin kuin olin kuvitellut.. Syksyn aikana kierrettiin useissa mätsäreissä hakemassa kokemusta ja kuvittelin pojan olevan valmis virallisiin koitoksiin. Alku menikin ihan kivasti, junnu-uroksia taisi olla yhdeksän, ja Kalle esiintyi kivasti ryhmässä. Sitten oli yksilö-arvostelun vuoro, meitä edellä ollutta urosta kuvattiin isolla kameralla jonka Kalle näki ja pelästyi. Kalle pelkäsi pöydällä tuomaria eikä suostunut kunnolla seisomaan. Tuomari oli kovin kärsivällinen, otti Kallen syliin ja rapsutteli sekä jutteli sille, ja pyysi minua kiertämään kerran kehän ja sitten uudellen pöydälle. Nämä eivät rentouttaneet poitsua ja siitä syystä (luullakseni) saatiin laatuarvostelu H.
Tuomari Bengt Nilsson, Ruotsi
Elegant mask. hane. Mycket tilltalande huvud och uttryck. God hals och rygglinje. Ett kort avfallande kors. En bra kropp. God ?. Mycket lösa ?. Behöver mycket traning på bordet.

"Elegantti, maskuliininen uros. Hyvin mielyttävä pää ja ilme. Hyvä kaula ja selkälinja. Lyhyt, laskeva ristiselkä. Hyvä runko. Hyvät olat. Hyvin löysät olkavarret. Tarvitsee paljon pöytätreeniä. Liikkuu lyhyin askelin. Esittämiseen tarvitaan lisää "kipinää". 

Kehäsihteerin käsiala oli aika epäselvää, joten ruotsi-osuudessa saattaa olla kirjoitusvirheitä ja pari viimeistä lausetta puuttuu =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti