maanantai 14. kesäkuuta 2010

Pentutreffit

Paljon on taas tapahtunut. Joku ilta lenkillä meitä vastaan köpsötteli hevonen. Onneksi Tilli ja Kalle olivat kiinni, Tilli ihmetteli hiljaa moista otusta, Kalle sen sijaan lateli joka kirosanan mitä osasi ja Peppi, Peppi päätti ottaa jalat alleen ja lähti karkuun. Onneksi ratsastaja oli fiksu, pysähtyi ja meni humman kanssa "piiloon", sitten alkoi Pepin maanittelu takaisin, noh, ei se neiti tullut ja sitten kuvioon astui mopo kovasti päristen, humma hermostui, mutta pysyi kumminkin jalat maassa. Onneksi naapuritalon koira-ihminen riensi apuun ja Peppi satiin turvallisesti kotitalolle, aika kokemus.
On vähän tokoiltu ja agiliidelty, ihan mukavasti on mennyt treenit. Tämän viikon perjantaina onkin sitten Pepin tokokoe, 13 koiraa on alokasluokassa ja kisat alkaa 19.00 UPKn kentällä. Täytys vielä pikku treenit ottaa ennen koitosta. Täytyy myöntää, aika löysin rantein oon kisoihin menossa, saas nähdä kuin meitin käy..

Sitten ne pentutreffit, siis ihania pentulaisia, mahtavia pakkauksia! Hienoja koiria on heistä kasvanut, onnittelut omistajille hienosta työstä!
Treffit sujuivat hyvin, alkuhässäkän jälkeen pennut leikkivät mukavasti kimpassa. Alkuhässäkällä tarkoitan Pepin puhuttelua, se selitti kova-äänisesti talon säännöt ja puheensa jälkeen siirtyi arvokkaasti punaiselle tuolille huilaamaan.
Ohjelmistossa meillä oli näyttelyharjoitusta, tutustumista agilityyn, naksuttimen käytöstä keskusteltiin ja tietty lenkkeiltiin ja syötiin hyvin. Ja mikä mukavaa, meillä oli hieno ilma, suht lämmin, mutta pilvinen.
Ja täällä kuvat jotka kertovat enemmän kuin sanat, miten upea päivä meillä oli! Kiitos Merja ja Alli, Sami, Mari ja Aada, Reeta ja Asta!
Niih ja hienot kuvat on räpsinyt Sami ja Mari.
http://schadachs.kuvat.fi/kuvat/Pentutreffit/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti