maanantai 7. kesäkuuta 2010

Kuulumisia

Mäyräkoira rintamalta kantautui hienoja uutisia, Aarren (S. One For Hunting) tytär Vilma (Fatalife Fabritwilmaza) haisteli itsensä KUUDELLA kokeella jälkivalioksi!! Lisäksi neiti on saanut ensimmäisen Sertinsä ollen VSP Lohjan näyttelyssä, Onnea Vilman perheelle!
Isä Aarre on möys jälkikokeissa jo tänä vuonna kerinnyt käymään, tuloksina VOI 1 ja VOI 2, Onnea Aarteen perheelle!

Meillä uusi koti on kunnossa, muutto tapahtui yllättävänkin helposti. Koirat ei juurikaan stressanneeet kun saivat suurimman hälyn olla Tonyn hoivissa, siitä Suuri Kiitos Tonylle! Asta on myös saanut oman pihan, kun muuttivat omakotitaloon. Hienosti neiti tietää rajansa ja pysyy pihapiirissä ilman suurempaa valvontaa.
Minä olen ollut kesäflunssassa ja treenaamiset koirien kanssa on jäänyt, eilen sunnuntaina Kallen kanssa olin eskarissa ja Pepin kanssa otin 5 minsaa tokoilua kun muistin että olin neidin ilmoittanut kisoihin. Tilli on hoitanut pihavahdin hommaa uudessa pihapuussaan, hyvin tuntuu haukkuvan..
Ensi sunnuntaina onkin sitten russeleiden pentutreffit, Marski ja Luna (Ansa) eivät pääse paikalle, mutta Asta, Alli ja Aada ovat tulossa, joten kyllä varmasti on tiedossa vauhtia. Innolla jo odotan tulevaa sunnuntaita =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti