sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Näyttelyitä

Kalle kävi tänä vuonna ekan kerran näytelmissi ollen Hyvä. Tuomarina Orivedellä oli Hannele Jokisilta.

Kallen arvostelu:
Sopivan kokoinen, saisi olla kauttaaltaan hieman vankempi. Turhan kevyt ja kapea pää. Riittävät kulmaukset. Liian lyhyt rintakehä. Hyvä rungon malli. Selkälinja tulisi olla suorempi. Hyvä luonne. Hyvät takaliikkeet, liikkuu kerien edestä. AVO H
Näyttelypäivä oli aurinkoinen ja mukava.


Lasse puolestaan näytti hyvälle Nakkilan mätsärissä. Pienten pentujen PUN 1, pienten pentujen PUN ja SIN 1 sekä BIS 3. Palkinnot olivat hyvät ja mahtavat, saatiin ruokaa säkki, vetokärryt, pokaali, leluja ja peitto.

Kun oltiin näytetty hyviltä, lähdettiin Janitan koirien kanssa lenkille Salomonkallion maastoihin ja sieltä löysi Peppi pienen lammen jossa sitten Peppi ui ympäri lampea, Kalle läpsytti etutassulla veden pintaa, ja Lasse seurasi mummoa ja ui elämänsä ensimmäisen kerran ja teki sen sitten vielä kahdesti uudestaan. Kallekin pulahti uimaan asti kun heitin kepin lammen keskelle. Oli kyllä taas ihana nähdä miten Peppi rakastaa uimista ihan vaan uimisen ilosta. Ja Lassesta taitaa tulla samanlainen vesipeto kuin mummonsa. Kamera oli tietysti kotona..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti