keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Siivooja ja Asta kylässä

Ensin pitää mainita että on ihanaa kun talosta löytyy mies joka siivoo. Toiseksi sanon etten ole erehtynyt kotiini päästämään kaksilahkeista.


Asta-Lotta tuli meille hoitoon kokonaiseksi kahdeksi viikoksi. Voiko koiran hoitoon saamisesta olla enään onnellisempi.
Asta on selkeesti aikuistunut. Nyt uskalletaan jo vähän näyttää äitille hammasta ja pitää puolia. Lenkillä Astalla on edelleen camel bootsit jalassa, edellä viipotetaan, salaa vilkaistaan olan yli tullaanko perässä, ja saatetaan ajautua eri polulle kun luotetaan omaan suuntimaan niin paljon. Luoksekutsussa ei ole parantamisen varaa, sen Asta tekee täysillä, niinkuin kaiken muunkin. Osaa se joskus olla paikoillaankin.


Pepin aksat saa luvan jatkua, mutta nyt keskityn sen kanssa tekemään äänetöntä pikkupätkää, jossa mummukoiran ja mun on keskityttävä. Kyllä, Pepistä on tullut mummu.
Loppuun viralliset ja hieman myöhässä olevat hääkuvat.5 kommenttia:

 1. Hihihiii, tuo ensimmäinen hääkuva on aivan mainio. :D Kallen ilme on kyllä ihan huippu. Kuvan jos saisi hieman suuremmaksi, niin ilmeen näkisi vieläkin paremmin. :)

  Asta-Lotan korvat ovat ihanat. Mun mielestä pystykorvaiset russelit ovat I-H-A-N-I-A!!!

  Kukas on Pepistä mummun tehnyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekasta hääkuvasta ei löytynyt isompaa kuvaa, oon sen varmaan jossain vaiheessa vahingossa hävittänyt.
   Mutta Kallella on tyypillinen mies-ilme, haukotuttaa :D

   Pepistä mummun teki Aada, Pepin ekasta pentueesta.

   Poista
  2. On muuten aikas pähee rusetti Kallella. Onko ihan omaa tuotantoa?

   Poista
 2. ONNEE, ONNEE pariskunnalle!! Ihana hääkuva <3. Mäkin haluaisin samanmoiset helmet kuin Pepillä. Ja Veli ois kans melkein yhtä komee kuin Kalle rusetilla. Peppi muuten näyttää ihan pyykkärimuijalta rusetin kanssa. :D KIVAA KESÄÄ!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista. Tietenkin Alli on kaunis ja Veli komea, rusetilla/helmillä tai ilman, onhan ne russeleita! Nyt pitää näyttää pyykkäriltä kun kerran on mummukoira =)

   Poista