torstai 19. huhtikuuta 2012

Kalle agi-kisat

Nyt on sitten Kallen ekat kisat agilityssä startattu. Ihan en odottanut sellaista menoa. Eka rata oli tosi haastava, tiukkoja käännöksiä ja houkuttelevie esteitä. Meillä eka rata kaatui kolmanteen esteeseen, kun olisi pitänyt kääntyä tiukasti vasemmalle, Kalle veti kurvin komialla kaarella ohi esteen ja hyppäsi väärän esteen, moikkasi tuomaria, ja juoksi juoksemisen ilosta. Se rata meni täysin mönkään enkä saanut Kallea enää keskittymään, luovutettiin ja tehtiin loppusuora joka onnistui.
Toinen rata vaikutti helpommalta, toki sieltäkin löytyi vaikea meno kepeille pussista. Tältä radalta saatiin 20 virhepistettä ja yli aikaa oli päälle 2 sekunttia. Eka vitonen tuli muurilta kun ohjasin sen ohi, toinen lentokeinusta, kolmas kepeille menosta ja neljännestä en tiedä mistä se tuli, lapussa oli pelkkä vitonen.
Hyvä mieli jäi silti, Kalle toimi radalla. Tosin mun jännitys taisi vaikuttaa ja se oli sähäkämpi. Treeneissä Kallen näkee varmana suorittajana, joka ei liikoja tee.
Seuraavia kisoja pitää alkaa katsomaan, mihkään kauas ei lähdetä, kolutaan näitä lähikisoja.

Peppi on toipunut hyvin, jälkitarkastuksessa sai kehut hyvin parantuneesta haavasta. Samalla reissulla Kalle ja Peppi luovutti verta Hannes Lohen geenitutkimukseen.

Peppi ja paita. Kauluria ei Peppi halunnut käyttää.
Peppi ja Kalle tukkirusseleina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti