keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Piitkä päivitysväli..

Huh, onpa aikaa kun viimeksi tänne oon ruksaillut, mahdanko ees muistaa kaikkea.

Aloitetaan Pepistä. Noin pariviikkoa sitten perjantai-iltana Pepille nousi huikea kuume, 40,6 astetta. Soitto eläinlääkäriin ja saatiin aika kymmeneksi illalla. Pepille diagnosoitiin nielutulehdus. Antibiootit ja kipulääkkeet saatiin. Russelifoorumilla nielutulehduksesta kyselin, ja eräs henkilö kertoi oman koiransa nielutulehduksen olleen peräisin anaalirauhasista. Ja kun muistelin, muutama päivä sitten Pepin rauhaset oli puhjennut ja neiti takapäätään puhdisti. Tästä lähtien minä teen sen puhdistuksen.
Siitä sitten viikko ja pari päivää tabletitonta elämää, Peppi loukkasi takajalkansa lenkillä, se on sama jalka joka oli kipeänä elokuussa. Onneksi ystäväni Johanna, joka valmistuu juuri pian eläinlääkäriksi, oli luonani ja tutki Pepin jalan. Sitten taas syötiin muutama päivä kipulääkkeitä ja oltiin levossa. Nyt jalka on kunnossa, onneksi.
Se tässä on harmittanut että ei olla päästy agilityyn ja nyt pepillä onkin sitten juoksut, eli loppuvuosi siis lomaillaan.

Kallella on ollut onnekkaampaa aikaa, ollaan käyty agilityssä, joka alkaa luonaamaan aika kivasti. Kallen miehistyminen jatkuu, kaikkea pelätään, mutta silti käydään tutkimassa. Tuo piirre on mielestäni hyvä, ettei jää arkailemaan vaan kykenee toimimaan vaikka vähän jännittää.

Tilli on palannut kotiin. Miia kertoi että oli alkanut varastelemaan ruokaa pöydältä. No, mähän viritin sille heti ansan, pahat tavat karsitaan heti pois. Juustonpala pöydänkulmalle ja itse piiloon kurkkimaan. Pah, Tilli käveli ohi, haistoi ja jatkoi matkaansa. Tais muistua pelisäännöt mieleen heti astuessaan kotiin.Tilli on ollut aika rauhassa, hieman leikkinyt Kallen ja Astan kanssa. Peppi veti herneet nenään Tillin tulosta, murisee ja kyräilee. Itse pitää olla tarkkana ettei ne ota yhteen.

Asta on ottanut kasvupyrähdyksen. Se on melkein Pepin korkuinen jo. Ei siitä jääkkään kääpiötä, hyvä niin. Asta aloittaa agilityn tammikuussa Reetan kanssa. Kiva sitten seurata miten parivaljakon yhteistyö lähtee käyntiin.

Sellasta tällä kertaa =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti