tiistai 21. syyskuuta 2010

Pentuja, pentuja

Nyt ovat Tillin pennut syntyneet, viisi pientä karvapalloa syntyi lauantain ja sunnustain välisenä yönä. Tillillä on siis neljä tyttöä ja yksi poika. Äiti ja pennut voivat hyvin. Kuvia tulee kotisivuilleni kunhan kerkiän pentulaisia mennä katsomaan.

Kalle aloitti agilityn Tero Strömbergin opissa ja heti ekalla kerralla saatiin uutta oppia kepeille joka tuotti heti tulosta, upeeta! Mä oon ihan innoissani kun taas pitkän tauon jälkeen pääsen treenaamaan. Nyt vielä kun päästäis sisälle Pepin ryhmän kanssa niin sais aloittaa myös kunnon treenit Pepin kanssa ja ehkä loppu vuodesta startata kisoihin..

Astasta otatin PLL-testi, Asta on kantaja.. Harmittaa.. Nyt pitää toivoa ettei äiti ja tytär koskaan sairastu kyseiseen tautiin. Riskihän siinä on, 2-20% kantajista saattaa sairastua.
Olen innostunut tutkimaan russeleiden sukutauluja ja aika sisäsiitettyä porukkaa löytyy.. Jollain sivustolla kerrottiin että Suomen kantaan vaikuttaa neljä urosta ja nyt on käynyt ilmi että Astan takaa tulee kaikki neljä.. Nyt onkin sitten Astalle hakusessa uros, jolla näitä "kanta-uroksia" ei olisi tai esiintyisi vasta ensimmäisen kerran 8 sukupolvessa.. Voin kertoa ettei ole helppo tehtävä.
Loppuun vielä muutama kuva

http://schadachs.kuvat.fi/kuvat/syksyn+kuvia/

2 kommenttia:

 1. Moi! Harmi, että Astalta löytyi tuo geeni. Pidän peukkuja, ettei kumpikaan tytöistä sairastu.
  Itseänikin kiinnostaa russeleiden sukukanta. Pystyisitkö kertomaan mitkä nuo 4urosta on?

  -Tiina-

  VastaaPoista
 2. Nämä neljä urosta ovat Gayregal Fire Water, Myrmidon Jack Cam, Malung Orinoco ja Foxwarren Tommy. Lisää asiasta löytyy kennel Pikku-Rumpalin sivuilta.

  Kirsi

  VastaaPoista