tiistai 29. lokakuuta 2013

Näytelmiä ja vauvamasu

Uuno (Täystuhon Carlos) kävi ensimmäisessä näytelmässä Hyvinkäällä jossa järjestettiin mäyräkoirien pääerikoisnäyttely. Uuno esiintyi hyvin ja jaksoi pitkän päivän mainiosti häntä koko ajan heiluen.

Arvostelu valitettavasti katosi näyttelypäivän aikana, mutta tässä jotain mitä muistan arvostelusta " Hyvä pää, hyvä ylälinja, eturaajat hieman ulkokierteiset, hyvät kulmaukset, ikäisekseen hyvä turkki, liian suuri kokoinen" Uuno sijoittui pikkupentujen neljänneksi. Nyt pidetäänkin näyttelyistä taukoa ja odotetaan että miten Uuno vielä kasvaa ja sitten taitaa olla edessä siirto normaalikokoisiin mäyräkoiriin. Kaiken kaikkiaan oli todella hieno päivä, mukavassa seurassa.

Uuno Hyvinkäällä


Omppua kävin katsomassa ja neiti on kasvattanut ihanan vauvamasun. Kaksi viikkoa on vielä aikaa H-hetkeen, pentulaatikko on valmiina ja neiti sen on hyväksynyt ja todennut käyttökelpoiseksi. Vauhti on jo hidastunut ja makuu-asennossa on hieman tuhistaan kun taitaa masu jo painaa. Ruokahalu on hyvä ja raskaus onkin mennyt kaikin puolin hyvin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti